E perditshmja italiane “Magazine” artikull per turizmin shqiptar

Written by on 20/08/2018

 

E perditshmja italiane “Magazine”, i ka kushtuar nje artikull turizmit shqiptar. Sipas kesaj gazete fluksi i vazhdueshem turistik qe shikon Shqiperine protagoniste absolute ka krijuar nje rrjedhe te vazhdueshem te kapitalit per investime te shumta ne sektoret e mikpritjes dhe hotelerise.Flukset turistike, vazhdimisht ne rritje ne Shqiperi, kane çuar gjithashtu ne nje rritje te kerkeses per ndertimin e hoteleve ne vend. Vetem ne vitin 2017 jane dhene leje per ndertimin e 53 hoteleve. Gjithashtu ne pah ne artikull jane vene ne pah nismat e qeverise per nxitjen e sektorit turistik duke nisur nga infrastruktura, ulja e tvsh-se dhe promovimi i destinacioneve shqiptare.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist