Dogana digjitale, 34 shërbime kryhen online në pak minuta!

Written by on 14/07/2021

27 shërbime të reja nëpërmjet portalit e-Albania po ofrohen nga Administrata Doganore duke e çuar në 34 numrin e shërbimeve.

 

E quajtur “Dogana Digjitale”, ky opsion lehtëson procedurat për sipërmarrjen dhe shkurton ndjeshëm kohën e procedurave doganore, të cilat tanimë bëhen online./radiotravel.al 


Current track

Title

Artist

Background