Rregullat e reja për shqiptarët që duan të udhëtojnë në Spanjë

Written by on 14/07/2021

Për të gjithë qytetarët shqiptarë që udhëtojnë në Spanjë mjafton pasaporta. Testi dhe vaksina nuk janë të detyrueshme. Megjithatë Aeroporti Ndërkombëtar Nënë Tereza njofton se për shkak të krizës shëndetësore COVID-19, do të jetë e detyrueshme të paraqisni një Formular të Kontrollit Shëndetësor pas mbërritjes në aeroport dhe të merrni më pas një kod.

Ju duhet të plotësoni Formularin e Kontrollit Shëndetësor në faqen e internetit ose në aplikacion 48 orë para fluturimit. Formularët e printuar nuk pranohen./radiotravel.al 


Current track

Title

Artist

Background