Divjaka, trend per turizmin e aventures ne vjeshte

Written by on 20/10/2018

Divjaka, trend per turizmin e aventures ne vjeshte

Divjaka me me shume se 300 mije turiste deri me tani po hyne ne trendin e turizmit te peizazhit edhe ne stinen e vjeshtes.  Tashme jo vetem turizmi i vezhgimit dhe ai i historise, po behet trendi i turizmit ne kete zone edhe ai i peizazhit. Divjaka ka gjurme te rruges Egnatia, nje qytet te humbur si Arnisa dhe disa kisha me themele te periudhes Justiniane. Agjencite turistike i kane mesuar keto destinacione historike te zones dhe po dergojne gjithnje e me shume turiste atje.  Çdo fundjave vizitore te shumte popullojne Parkun e Divjakes, ku objekt behet vezhgimi i shpendeve te shumte e te veçante qe popullojne kete lagune.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist