Divjaka, qender e vizitave te turizmit natyror

Written by on 06/09/2018

 

Divjaka mbetet ne qender te vizitave turistike persa i perket turizmit natyror dhe atij te vezhgimit. Ruajtja e pyllit nga demtuesit apo zjarret ne periudhen e nxehte, pastrimi i tij nga druret e vjeter apo shkurret parazite, hapja e shtigjeve te reja per vizitoret e natyres, kujdesi per faunen e eger qe rritet ne kete mjedis te ngrohte si dhe prezantimi ne mediat vendase dhe ato te huaja, kane bere qe turistet te rriten nga muaji ne muaj.  Se fundmi parkun e kane vizituar 50 turiste nga Norvegjia.  Me ardhjen e stines se vjeshtes turizmi i vezhgimit te shpendeve do te jete ai me i levruari ne Divjake.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist