Vonesat ne fluturime, AAC keshillon udhetaret te kerkojne asistence nga kompanite ajrore!

Written by on 07/09/2018

Autoriteti Aviacionit Civil shprehet ne mbrojte te interesave te qytetareve dhe kompensimin e tyre ne rastet e vonesave te fluturimeve me avion nga aeroporti i Rinasit, Tirane. Sipas te dhenave, jane kostatuar 33 vonesa me mbi 2 ore dhe 8 anulime fluturimesh. Nderkohe, si 8-mujor jane regjistruar 124 fluturime me te pakten dy ore vonese dhe 37 fluturime te tjera jane anuluar.Ne pergjithesi, shkak i vonesave ka qene shtimi i fluturimeve dhe kapacitetet e kufizuara qe kane kompanite per te perballuar asistencen teknike te flotes se avioneve. Autoriteti i Aviacionit Civil shpjegon se, çdo pasagjer qe preket nga vonesa mbi 3 ore ka te drejte te udhetoje me fluturimin me te afert dhe te asistohet nga kompania ajrore.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist