Destinacioni që është konsideruar mister i botës hap dyert për turistët!

Written by on 30/11/2019

Arabia Saudite prej kohësh është konsideruar si një prej mistereve të botës, gjë që e ka shndërruar atë në një prej destinacioneve  më të preferuara për t’u eksploruar nga një numër i madh vizitorësh. Gjatë këtij viti gjithçka ndryshoi .Vizat të cilat u prezantuan për turistët e huaj , kanë krijuar mundësinë për ta shndërruar Arabinë në një destinaicon lehtësisht të vizitueshëm. Arabia, shteti me kulturë dhe traditë të vjetër po i tregon botës mesazhin e qartë se ajo nuk është më e hapur vetëm për bizneset por edhe për turizmin. Ambicia e princit saudit, Muhamad bin Salman janë që turizmi të kontribuojë në 10% të PBB-së deri në vitin 2030.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist