Teknologjia jep këtë dhuratë për festat e fundvitit!

Written by on 30/11/2019

Altropolantët inteligjentë si “Amazon Echo” dhe “Google Home” janë disa nga produktet më të kërkuara të teknologjisë këtë sezon fundviti.  Pajisjet kompakte nuk kanë tastierë apo mouse dhe zakonisht as tastierë. Mjafton “biseda” me njërën prej pajisjeve dhe ajo përgjigjet duke shërbyer lajme, receta apo informacione të tjera, duke luajtur muzikën e preferuar dhe madje duke kontrolluar dritat dhe termosatatin në shtëpinë tuaj.  Altropolantët inteligjentë janë manifestimi më i dukshëm i një ndërrimi më të gjerë do të përfshijë të gjithë industrinë.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist