Destinacioni ku shqiptarët kanë zgjedhur të pushojnë edhe këtë vit

Written by on 21/06/2021

Një nga destinacionet kryesore  të zgjedhur nga shqiptarët për të pushuar këtë vit është Turqia. Siç ndodh në mënyrë klasike, edhe këtë vit shqiptarët zgjedhin korrikun dhe gushtin për të prenotuar pushimet, ndërsa janë shtuar ndjeshëm edhe pushimet me fundjava. Ndonëse një trend i madh ishte edhe Dubai, prenotimet në Turqi janë rritur ndjeshëm për shkak të kostove të ulëta dhe se kombinimi i vajtjes në Turqi është më i përshtatshëm.

Sa i takon turistëve të huaj që zgjedhin Shqipërinë për të pushuar, rezulton se në vend të parë mbeten turistët polakë, të ndjekur nga ata çekë, rusë, dhe spanjollë./radiotravel.al 


Current track

Title

Artist

Background