Rimëkëmbja e industrisë ajrore amerikane vazhdon

Written by on 21/06/2021

Numrat e pasagjerëve në SH.B.A. vazhdimisht janë në krye të dy milion pasagjerëve në ditë dhe rezervimet janë rikuperuar. Sidoqoftë, sektori ende vazhdon të ketë vështirësi pasi rezulton të ketë mungesë të fuqisë punëtore. Linjat ajrore kanë vështirësi në punësimin e agjentëve në shumë pozicione. Në terminal, ka ende qindra koncesione të mbyllura për arsye të ndryshme.

Po ashtu mungesat e makinave me qira janë të mëdha në të gjithë vendin teksa restorantet në destinacionet e njohura turistike përballen me rritje të ndjeshme të trafikut./radiotravel.al 


Current track

Title

Artist

Background