Deri në fund të shekullit çmimet mund të arrijnë në shifra rekord dhe arsyeja është e dukshme!

Written by on 24/12/2019

Sasia e nevojshme e ushqimit për të ushqyer popullsinë e botës, deri në fund të shekullit mund të rritet me 80% sipas një studimi realizuar së fundmi. Kërkuesit nga Gjermania thonë se ka prirje të rritjes së indeksit të masës trupore BMI, e kjo po rezulton me faktin që individët kërkojnë më shumë kalori.Sipas OKB-së popullsia globale do të shkojë nga pothuajse shtatë miliardë që ishte në vitin 2010, në gati 11 miliardë në 2100-ën. Hartuesit e studimit paralajmërojnë se kërkesa më e madhe për ushqim do të çojë dhe në një rritje të çmimit të tij.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist