Nis shkrirja e akullit midis dy shteteve , arrijnë marrëveshjen e vitit!

Written by on 24/12/2019

Kina do të ulë tarifat ndaj disa produkteve, ndërkohë që Pekini po synon të rrisë importet si pasojë e ngadalësimit ekonomik dhe luftës tregtare me SHBA. Vitin e ardhshëm, Kina do të aplikojë tarifa të përkohshme të importit, që janë më të ulëta se ato aktualet, në mbi 850 produkte, sipas Ministrisë së Financave. Ndryshimi tarifor është ndërmarrë për të rritur importet e produkteve që përballen me mungesë në tregun e brendshëm sipas ministrisë.Kina dhe SHBA-ja kanë zbutur qasjen në luftën tregtare dhe lajmëruan më herët gjatë muajit një marrëveshje që do të ulë tarifat.


Current track

Title

Artist

Background