Dërgesat ndërkombëtare, tani në kohë rekord!

Written by on 21/11/2019

Sipas një raporti të “Bussines Insider” dërgesa dhe transferimet ndërkufitare të parave arritën  një rekord të lartë prej 613 dollarësh globalisht në vitin 2017m e ndjekur më pas me një rënie dyvjeçare.Disa faktorë që do të nisin rritjen digjitale në nivel global, të tilla si rritja e shkëmbimit të produkteve kryesisht ato teknologjike  do të rrisin kërkesën për tranferime të shpejta ndërkufitare. Si rezultat, industria globale  e dërgesave bëhet gjithnjë e më konkurruese për firmat tranferuese tradicionale.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist