Del raporti/ Cili muze është më i preferuari në Instagram

Written by on 25/02/2021

Megjithëse udhëtimet janë kufizuar, miliona artdashës shfrytëzojnë hapësirën në Instagram për të ndarë kujtimet e tyre të preferuara nga e gjithë bota. Falë teknologjisë gjithnjë e më shumë muze ofrojnë ture virtuale dhe kështu dëshira për dyert e tyre nuk është shuar. Të dhënat tregojnë se muzeu i cili qendron në vend të parë është ai i Louvret me mbi 4 milionë hashtags.

Musee du Louvre - Paris, France | France travel, Paris tourist attractions,  Places to visit

Në vend të dytë renditet Muzeu i Artit Modern në qytetin e New York-ut  me gati 2 milionë e gjysmë hashtags ndërsa në vend të tretë, rezulton të jetë muzeu në Mbretërinë e Bashkuar “Tate Modern” me mbi 1 milionë e gjysmë hashtags./radiotravel.al 


Current track

Title

Artist

Background