Danimarka hap kufijtë për udhëtarët e vaksinuar nga këto vende

Written by on 08/06/2021

Danimarka ka njoftuar se britanikët dhe amerikanët plotësisht të vaksinuar lejohen të hyjnë në vend pa iu nënshtruar kërkesave të testimit dhe karantinës.Të ardhurve nga çdo vend tjetër do tu kërkohet të provojnë se i janë nënshtruar procesit të vaksinimit duke përdorur një nga vaksinat e aprovuar nga Agjencia Evropiane e Barnave.

Këto rregulla nuk vlejnë për vendet e listuara në zonat me rrezikshmëri të lartë./radiotravel.al 


Current track

Title

Artist

Background