Belgjika do të fillojë lëshimin e pasaportave COVID-19 për udhëtime

Written by on 08/06/2021

Duke filluar nga 1 korriku, belgët mund të fillojnë të përdorin pasaportën COVID-19 për të udhëtuar për pushimet verore, ka njoftuar qeveria. Megjithëse udhëtimi jashtë vendeve të Bashkimit Evropian është i dekurajuar, rregullat e reja të udhëtimit, vlejnë në mënyrë që njerëzit të jenë në gjendje të udhëtojnë të sigurt.

Rregullorja do të lejojë gjithashtu njerëzit që kthehen nga lista e gjelbër dhe portokalli të hyjnë në Belgjikë pa kaluar karantinën./radiotravel.al 


Current track

Title

Artist

Background