Kush lejohet të udhëtojë në Spanjë këtë verë?

Written by on 08/06/2021

Udhëtarët nga shumica e vendeve të Bashkimit Evropian dhe Zonës Shengen lejohen të hyjnë në Spanjë pa iu nënshtruar kërkesës për karantinë, për sa kohë që ata kanë norma të ulëta infeksioni. Po kështu, të gjithë personat që vijnë nga vendet e sigurta COVID-19 që kanë një marrëveshje reciproke me Spanjën, por nuk janë shtete anëtare të BE-së, lejohen të hyjnë në Spanjë.

Përjashtim bën India ku mbërritjet i nënshtrohen një karantine dhjetë ditore në Spanjë pasi vendi ka raportuar një numër rekord të rasteve dhe vdekjeve me COVID-19./radiotravel.al 


Current track

Title

Artist

Background