Brexit, ja cfare i pret turistet britanike pas 29 marsit

Written by on 01/02/2019

Brexit, ja cfare i pret turistet britanike pas 29 marsit

Me afrimin e 29 marsit , ne mungese te nje marreveshjeje me Brexit, te gjithe normat referuar qytetareve britanike qe do te udhetojne ne Europe mund te ndryshojne. Zyra e Jashtme Britanike ka dhene udhezimet per turistet britanike te cilet do te jene ne udhetim drejt BE  ne rast se nuk arrihet ne kohe marreveshje per Brexit. Turistet duhet te kene me vete siguracionin e udhetimit ndersa sa i takon vizave ato nuk do te jene te nevojshme ne rastin e udhetimeve te shkurtra turistike. Me te mberritur ne zonen Shengen, udhetareve britanike do tu kerkohet te konfirmojne fondet e nevojshme te cilat kane programuar per udhetimin e tyre, bileten e kthimit si dhe do te kete shtim te kontrolleve te tjera.

 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist