“Boat International”: ne Shqiperi duhet te zhvillohen portet e jahteve!

Written by on 18/04/2018

“Boat International”: ne Shqiperi duhet te zhvillohen portet e jahteve!

 

Revista e njohur nderkombetare “Boat International”, ka shkruar se fundmi  per bukurite natyrore dhe bregdetin shqiptar ku theksohet se zhvillimi detar i Shqiperise eshte ende ne hapat e para. Autori i shkrimit evidenton disa nga brigjet me te bukura shqiptare dhe ndalet ne vecanti ne Lagunen e Butrintit. Sipas revistes ne Shqiperi duhet investuar per te zhvilluar portet e jahteve pasi potenciali natyror eshte i jashtezakonshem. Ne shkrim gjithashtu permendet fakti qe model per vendet e rajonit mund te jete “Porto Montenegro” ne Mal te Zi.

Tagged as

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist