Bill Gates: “Lopet, fajtore per ngrohjen globale”

Written by on 20/02/2019

Bill Gates: “Lopet, fajtore per ngrohjen globale”
Njeri nga njerezit me te pasur ne bote dhe themeluesi i Microsoftit, Bill Gates,
pohon se lopet dhe bakteret qe ato leshojne jane fajtore per ngrohjen
globale.“Kafshet qe hane barin kane nje stomak shume te pazakonte, i cili
permban baktere qe prodhojne metan. Pra, lopet, ne fakt, po shkarkojne gaz
natyror”, Ka pohuar Bill gates. Sipas tij emetimet duhet te ulen ne zero. Kur
prodhimi i gazit te pergjysmohet, ne mund te leme lopet te qeta. Por nese duam te
ndalojme ngrohjen globale, ne duhet te zvogelojme emetimet e gazrave qe
shkaktojne efektin sere ne zero”, ka thene themeluesi i Microsoftit.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist