Berati dhe tregu aziatik i turizmit, diskutim mbi potencialet!

Written by on 28/11/2018

Rritja e kapacitetit akomodues, permiresimi i sherbimeve ne hoteleri dhe restorante, shtimi i produkteve suvenire dhe ofrimi i guidave cilesore lokale ishin ne qender te takimit te organizuar nga bashkia e Beratit me operatore turistike dhe eksperte te USAID-it mbi kerkesat e tregut turistik aziatik.Ne takim mori pjese nenkryetari i bashkise se Beratit, perfaqesues te agjencive dhe operatoreve turistike lokale dhe perfaqesues nga Drejtorite e Turizmit dhe Taksave prane bashkise.Gjate takimit eksperte prezantuan çeshtje qe kane te bejne me oferten dhe kerkesat e tregut aziatik, kryesisht japonez, ne fushen e akomodimit dhe sherbimeve turistike.Ne perfundim te takimit, pati takime ndermjet bizneseve lokale dhe eksperteve ku u shkembyen ide per bashkepunime te ndersjellta.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist