BE investon 200 mije euro per zonen bregdetare te Porto Palermos!

Written by on 08/05/2018

 

Rreth 200 mije euro do te investohen nga BE, permes projektit “Territoret Blu” ne zonen e Porto Palermos. Projekti synon mbrojtjen e mjedisit ne zonen bregdetare permes perdorimit te qendrueshem te burimeve detare dhe bregdetit. Sipas AKZM zbatimi i ketij projekti do te ndihmoje ne zhvillimin ekonomik te zones, jo vetem permes rritjes se numrit te turisteve por dhe menaxhimit te qendrueshem te burimeve natyrore. Ky projekt do te zgjase dy vite  dhe   perfshine  tre  zona  pjese e tre shteteve, bregu te Otranto-Leuca ne Pulia Itali , bregu i Ada –Bojanes,  mali i zi si dhe zonen e gjirit Porto Palermos.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist