Bashkimi Evropian lehtëson kufizimet për japonezët!

Written by on 04/06/2021

Për shkak të përmirësimit të situatës COVID-19 në Japoni, Bashkimi Europian do të lehtësojë kufizimet për udhëtarët që vijnë nga ky vend. Pas një marrëveshjeje midis shteteve të BE-së për t’i hequr kufizimet gradualisht, në listë janë edhe Australia, Izraeli, Zelanda e Re, Ruanda, Singapori, Koreja e Jugut dhe Tajlanda.

Gjithsesi duhet thënë se janë vetë shtetet ato që vendosin për rregullat që u imponojnë udhëtarëve./radiotravel.al 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist