Pavarësisht pandemisë, shumica e gjermanëve planifikojnë të udhëtojnë këtë verë!

Written by on 04/06/2021

Pavarësisht nga pandemia, sondazhet tregojnë se gjermanët kanë planifikuar pushime verore. Konkretisht 64% e të anketuarve u shprehën se kishin në plan të udhëtonin në muajt e ardhshëm. 15% dëshirojnë të shkojnë jashtë vendit dhe 18 % thanë se kishin planifikuar pushime të brendshme dhe ndërkombëtare.

 

Një pjesë fare e vogël e gjermanëve nuk mendojnë të udhëtojnë këtë verë dhe kjo prej situatës së pasigurtë prej pandemisë./radiotravel.al 


Current track

Title

Artist

Background