Mbretëria e Bashkuar heq Portugalinë nga lista e udhëtimeve të sigurta

Written by on 04/06/2021

Portugalia është hequr nga lista e udhëtimeve të sigurta në Mbretërinë e Bashkuar me pretendimin për të mbrojtur shëndetin publik nga variantet shqetësuese të Covid-19.

Shtatë vende, përfshirë Sri Lankën dhe Egjiptin janë shtuar gjithashtu në listën e kuqe. Këto ndryshime do të hyjnë në fuqi nga e marta./radiotravel.al 


Current track

Title

Artist

Background