Ballkani udheheq listen e destinacioneve te reja te Europes!

Written by on 25/04/2018

Ballkani udheheq listen e destinacioneve te reja te Europes!

 

Ballkani udheheq listen e destinacioneve te reja te Europes. Ky eshte perfundimi i studimit te fundit te Skift, agjencise globale te inteligjences ne sektorin e turizmit. Bullgaria eshte “pjesa me e nxehte” e listes se destinacioneve me zhvillimin me te shpejte ne sektorin turistik, ndjekur me pas nga Mali i Zi, Bosnja e Hercegovina, Shqiperia, Kosova dhe Maqedonia. Studimi thekson se gjate 10 viteve te fundit numri i turisteve ne Europe u rrit deri ne 605 milione dhe pjesa me e madhe kesaj rritjeje eshte perqendruar ne Europen Ballkanike. Rritja e turizmit ka krijuar rreth gjysme milion vende pune, dhe deri ne vitin 2027 numri do te rritet me 20%.

Tagged as

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist