Azerbajxhani kerkon sukses me fushaten e re turistike!

Written by on 12/11/2018

Azerbajxhani konsiderohet te jete nje nga destinacionet turistike me rritjen me te shpejte ne bote. Turistet masiv, shpesh e rrethojne ate. Por per te permiresuar me tej situaten, Keshilli i Turizmit te Azerbajxhanit ka nisur nje fushate te re per te promovuar vendin: “Hidhi nje veshtrim tjeter”. Autoritetet shpresojne se keto masa do te dyfishojne prurjet e turizmit deri ne vitin 2023. Nder veprimet e ndermarra per te promovuar Azerbajxhanin eshte futja e nje sistemi te ri per leshimin e nje vize te vetme elektronike per nje periudhe prej 30 ditesh per qytetaret e 81 vendeve. Ne vitin 2019, Azerbajxhani premton te jete veçanerisht terheqes per turistet, pasi ngjarjet e medha sportive do te zhvillohen ne vend, duke perfshire Grand Prixin e Formula 1 dhe finalen e Liges se Kampioneve.Azerbajxhani deshiron te terheqe turistet edhe me mundesine per te eksploruar qytetet e lashta te Rruges se Mendafshit, qe ndodhet ne Azine Qendrore. 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist