Memoriali i Skenderbeut gati per Samitin e dyte te Diaspores ne Lezhe!

Written by on 13/11/2018

Ne kuader te Vitit Mbarekombetar te Skenderbeut ne vendin tone institucione te ndryshme po organizojne aktivitet mjaft me vlere duke nisur nga ato artistike deri tek ato me karakter shkencor. Sipas te dhenave te fundit te Ministrise se Kultures aktualisht jane ne perfundim punimet per restaurimin e memorialit te Skenderbeut dhe kishen e Shen Nikollit ne Lezhe. Keto site do te vijne me nje koncept te ri arkitekturor dhe do jene destinacione terheqese turistike. Autoritetet e kultures gjithashtu kane parashikuar te inaugurojne keto site ne Samitin e dyte te Diaspores qe do zhvillohet ne 2 mars 2019, ku Lezha do jete destinacion shume i rendesishem i ketij samiti.

 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist