Austria raporton për rritje të infeksioneve Covid-19. Shkaku? Turistët!

Written by on 10/08/2021

Autoritetet austriake kanë njoftuar se rastet e infeksionit COVID-19 kanë filluar të rriten përsëri për shkak të qytetarëve që kthehen nga pushimet verore të kaluara në Kroaci.

Më parë, Spanja ishte destinacioni kryesor turistik nga i cili u importuan shumica e rasteve të infektimit me koronavirus në Austri. Nga ana tjetër, Kosova, Maqedonia e Veriut, Polonia dhe Zvicra, janë pjesë e grupit të vendeve me numrin më të ulët të udhëtarëve që kthehen pozitiv me virusin në Austri.


Current track

Title

Artist

Background