Udhëtimi në BE: Cilat vende janë të sigurta për t’u vizituar dhe cilat jo!

Written by on 10/08/2021

Meqenëse shumë vende evropiane tashmë kanë hapur kufijtë e tyre për udhëtarët në mes të pandemisë COVID-19, Qendra Evropiane për Parandalimin dhe Kontrollin e Sëmundjeve ka bërë një përditësim të vendeve jeshile, ato të verdha dhe ato të kuqe.

Kështu rezulton se Gjermania, Polonia, Republika Çeke, Austria, Hungaria, Sllovakia, Rumania dhe Bullgaria konsiderohen si vende të sigurta për të udhëtuar. Më pak të sigurta për të lëvizur konsiderohen Suedia, Franca,Rajone të Kroacisë, Rajone të Italisë, Lituania dhe Finlanda. Në listën e kuqe renditen Estonia, Malta, Portugalia dhe Islanda.

Radio Travel.al


Current track

Title

Artist

Background