Australia se shpejti me “Shtyllen e Gjelber”, ndertesa me e larte ne vend

Written by on 25/08/2018

 

Nje qiellgervishtese e mbuluar me peme ne Melburn do te behet ndertesa me e larte e Australise, pasi u njoftua si projekti fitues i nje konkursi nderkombetar te dizajnit. I projektuar per te perfunduar ne vitin  2020, projekti i propozuar “Shtylla e Gjelber” perfshin dy kulla kryesore, me te lartat prej te cilave do te arrijne me shume se 356 metra ne qiell. Struktura eshte pjese e nje zhvillimi te ri ne Southbank te Melbourne-it, i cili do te kushtoje me shume se 1.4 miliarde dollare. Perveç hapesires te banueshme dhe komerciale, kompleksi do te siguroje objekte publike dhe te jashtme si ballkone, tarraca dhe kopshte te mbushura me peme dhe gjethe.

 

Tagged as

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist