Australia po punon për të rikthyer udhëtimet ndërkombëtare

Written by on 16/03/2021

Australia po punon për një plan ambicioz për ta kthyer Singaporin si një portë karantine COVID-19 dhe një qendër e mundshme vaksinimi për australianët e kthyer, studentët ndërkombëtarë dhe udhëtarët e biznesit. Ministrat shpresojnë që propozimi me qytetin e Azisë Jug-Lindore do të ndihmojë rreth 40.000 australianë të bllokuar jashtë shtetit të kthehen në shtëpi, të rrisin turizmin dhe të ringjallin tregun me miliarda dollarë për studentët ndërkombëtarë në universitetet Australiane, i cili është goditur keq nga mbyllja e kufijve./radiotrave.al 

Australia: COVID-19 restrictions to remain for a month


Current track

Title

Artist

Background