Australia përballet me dëmet katastrofike, autoritetet japin paralajmërimin e trishtë!

Written by on 14/01/2020

Australia pritet të përballet me një humbje prej 5 miliard dollarësh australianë,ndërsa zjarret vijojnë të djegin sipërfaqe të mëdha në të gjithë kontinentin. Fatkeqësia natyrore do të ulë 0.2 deri në 0.5 të Prodhimit të Brendshëm Bruto. Sektorët e turizmit dhe bujqësisë janë goditur më rëndë , ndërsa zonat më të prekura përbëjnë rreth 1 % të ekonomisë së vendit.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist