Mbretëresha Elisabeth jep deklaratën befasuese në lidhje me vendimin e largimit të princit!

Written by on 14/01/2020

Mbretëresha Elisabeth II ka deklaruar se mbështet vendimin e princ Harryt dhe bashkëshortes së tij megan Markle të largohen nga familja mbretërore dhe të bëjnë një jetë mes Mbretërisë së Bashkuar dhe Kanadasë. Në një deklaratë zyrtare të lëshuar nga pallati të hënën, ajo tha se familja mbretërore kishte patur diskutime konstruktive për të ardhmen e dukës dhe dukeshës së Sausexx dhe ishte plotësisht mbështetëse e tyre për të krijuar një jetë dhe familje të re. Harry dhe Megan kanë thënë nga ana tjetër se nuk dëshirojnë të mbështeten nga fondet publike në jetën e tyre.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist