Arrihet marreveshja, se shpejti nga Izraeli nje gazsjelles per Greqine, Qipron dhe Italine!

Written by on 26/11/2018

Izraeli arriti nje marreveshje me Greqine, Qipron dhe Italine per ndertimin e nje gazsjellesi me vlere rreth 6 miliarde euro  per furnizimin e tre shteteve me gaz. Gazsjellesi pritet te perfundoje deri ne 2025 dhe te kater shtetet duhet te nenshkruajne marreveshjen per projektin deri ne fillim te muajit shkurt. Vepra energjetike do te shtrihet ne nje gjatesi rreth 3 000 metra dhe mendohet te kete nje kosto rreth 6 miliarde euro, sipas studimeve te para.Kjo linje do te transportoje gazin natyror nga depozitat ne det ne Izrael deri ne Qipro, dhe nepermjet kontinentit grek drejt Italise.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist