Anketa:/ 39% e familjeve në Shqipëri mezi bëjnë një javë pushime!

Written by on 05/08/2021

Një anketë e Këshillit të Bashkëpunimit Rajonal, e azhurnuar në Barometrin e Ballkanit 2021, tregoi se 39% e familjeve në Shqipëri nuk e përballonin ekonomikisht një javë pushime në vit. Po ashtu Maqedonia e Veriut dhe Mali i Zi kishin një përqindje më të lartë të popullsisë që konfirmoi se nuk mund të bënte pushime vjetore përkatësisht me 45 dhe 50%.

Kosova ishte e vetmja në rajon që kishte përqindjen me të ulët të familjeve. Vetëm 11% e tyre nuk mund të përballonin pushime një javë në vit./radiotravel.al 


Current track

Title

Artist

Background