Ankesat kundër linjave ajrore, agjensitë e udhëtimeve shënojnë rekord të lartë!

Written by on 26/02/2021

Udhëtarët kanë qenë shumë të pakënaqur me linjat ajrore vitin e kaluar. Rezulton se Departamenti i Transportit të SHBA-ve mori 102.550 ankesa në lidhje me linjat ajrore dhe agjencitë e udhëtimit nga janari 2020 deri në dhjetor 2020. Ky është numri më i lartë i ankesave regjistruar ndonjëherë.

Understanding Airline Fare Basis Codes

Sipas raportit, 87.29% e tyre  kishin të bënin me rimbursimet e fluturimeve të anulluara. Krahasuar me 2019-ën numri i ankesave ishte vetëm 15.342./radiotravel.al 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist