Alpet me nje Qender Profesionale te Zhvillimit te Turizmit

Written by on 15/08/2018

 

Alpet Shqiptare po kthehen me shpejtesi ne nje destinacion te preferuar turistik. Ne fillim te ketij muaji  Fondi Shqiptar i Zhvillimit ka hapur Zyren e Informacionit Turistik ne Valbone. Zyra do te operoje gjate gjithe sezonit turistik, duke iu sherbyer turisteve te huaj dhe atyre vendas per dhenien e nje informacioni profesional turistik. Zyra eshte pjese e nje nderhyrjeje integrale qe do ngreje ne Valbone te paren Qender Profesionale te Zhvillimit te Turizmit, e cila do te orientoje zhvillimin e destinacionit turistik te Alpeve Shqiptare qe vetem vitin e kaluar jane vizituar nga 600,000 turiste. Punimet per ndertimin e Qendres se Zhvillimit te Turizmit ne Valbone parashikohet te fillojne ne muajin Tetor 2018 dhe struktura te jete gati dhe operacionale ne fillim te sezonit te ardhshem turistik.

Tagged as

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist