Aeroporti i parë në botë që hap një laborator enkas për pasagjerët!

Written by on 23/02/2021

Një pikë e përhershme e pritjes së pasagjerit është hapur në Aeroportin e Rigës në Letoni duke u ofruar udhëtarëve dhe punonjësve të Aeroportit mundësinë për të kryer në çast testimin ndaj Covid-19. Laboratori është menduar të hapet në zonën e check-init.

Ciudad FCC: Riga International Airport

Duke marrë parasysh masat e sigurisë epidemiologjike të vendosura në Aeroportin e Rigës, udhëtarët mund ta vizitojnë pikën jo më herët se 72 orë para fluturimit të tyre dhe duhet të paraqesin një leje hipjeje ose konfirmim prenotimi përpara se të hyjnë në terminal./radiotravel.al 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist