Norvegjia prezanton skemën e hyrjes për punëtorët e huaj

Written by on 23/02/2021

Ministria Norvegjeze e Tregtisë dhe Industrisë ka prezantuar një skemë të re përmes së cilës kompanitë mund të aplikojnë për të sjellë në Norvegji punëtorë të huaj të domosdoshëm. Skema lejon ndërmarrjet të sjellin punëtorë në disa zona në Norvegji, përfshirë ata që kanë ekspertizë teknike dhe që janë absolutisht të domosdoshëm për të mbledhur, çmontuar, inspektuar, riparuar, mirëmbajtur ose informuar për përdorimin e makinave ose pajisjeve teknike.

How to get a Work Permit and Visa for Norway | InterNations GO!

Punonjësi duhet të ketë një kontratë pune me kompaninë që aplikon, ndërsa paralelisht qeveria po punon për një hapje graduale të kufijve./radiotravel.al 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist