Abu Dhabi zbulon fushatën e re të vizave afatgjata

Written by on 16/02/2021

Abu Dhabi po inkurajon profesionistët, studentët dhe investitorët që të lëvizin në Emirate përmes një fushate të re për të zhvilluar kulturën e kryeqytetit, kujdesin shëndetësor, kërkimin dhe zhvillimin tek sektorët e pasurive të patundshme. Fushata e re e quajtur “Thrive në Abu Dhabi” po ofron një rrugë drejt vizave afatgjata deri në 5 vite dhe shtetësisë për të mërguarit që punojnë, krijojnë, studiojnë, shkëlqejnë ose investojnë në fushat kryesore.

Kjo strategji nga Sektori i Kulturës së Abu Dhabit synon ndër të tjerash rritjen ekonomike dhe diversifikimin./radiotravel.al

Tagged as

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist