A vizitohet qyteti i Durrësit pas tërmetit, të dhënat duken pozitive!

Written by on 09/01/2020

Rreth 690 turistë të huaj e kanë vizituar Durrësin vetëm në javën e parë të vitit. Shifrat zyrtare janë bërë publike nga bashkia e Durrësit. Qyteti bregdetar nuk u ofron turistëve vetëm detin dhe rërën por edhe turizmin kulturor, qendrat e shumta dhe të magjishme arkeologjike ku të huajt mësojnë historinë e lashtë të një qyteti që edhe pse është goditur është ringritur sërish më  i fortë.  Ky është një vit me rëndësi për Durrësin, për t’u rindërtuar dhe për të punuar në mënyrë aktive dhe intensive.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist