Kalaja e lënë në harresë zgjon interesin e turistëve të huaj!

Written by on 09/01/2020

Kalaja e Himarës, një nga qendrat më historike në vend, ka patur rritje të interesit të vizitorëve vendas dhe të huaj.  Për një shërbim cilësor, Drejtoria Rajonale e Trashëgimisë Kulturore Vlorë, gjatë vitit që laë pas rinovoi infrastrukturën si dhe ndërtoi një biletari që shërben si zyrë informacioni. Kalaja e Himarës ka potencialin  të rijetëzohet duke ruajtur trashëgiminë kulturore historike. Kisha e Shën Sergjit dhe e Bakut e shpallur monument kulture është atrkasion turistik në bregdetin e Himarës.


Current track

Title

Artist

Background