A është ky fundi për këtë kompani ajrore evropiane 98-vjeçare?

Written by on 25/02/2021

“Czech Airlines” një nga linjat ajrore më të vjetra në botë, duket se është në prag të falimentimit. Me qendër në Pragë linja ajrore ka njoftuar Zyrën e Punësimit të Republikës Çeke se do të pushojë të gjithë fuqinë e saj punëtore prej rreth 430 personash.

TRIP REPORT | CZECH AIRLINES | A330-300 | SPECIAL FLIGHT | Prague -  Bratislava - Prague | Economy - YouTube

Kompania evropiane 98-vjeçare shprehet se nuk ka asnjë mënyrë për të përmbushur detyrimet e saj financiare dhe moratoriumi i saj i borxhit është drejt fundit për çështje ditësh./radiotravel.al 

 


Current track

Title

Artist

Background