500 punonjes te rinje per sezonin prane AKZM!

Written by on 07/06/2018

500 punonjes me kontrata te perkohshme do te angazhohen gjate sezonit te veres prane Agjencise Kombetare te Zonave te Mbrojtura, ne Ministrine e Turizmit dhe Mjedisit. Ne mbledhjen e fundit te qeverise u miratua numri i punonjesve me kontrate te perkohshme per sezonin e veres. Periudha kohore e veprimtarise sezonale, qe do te kryejne punonjesit me kontrate te perkohshme, eshte 2 muaj, korrik – gusht 2018 duke qene ne kontakt te drejtperdrejte me vizitoret dhe turistet vendas e te huaj.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist