50 milionë euro nga qeveria për fasonët dhe operatorët turistik!

Written by on 22/06/2021

Qeveria shqiptare ka propozuar të vërë në dispozicion 50 milionë euro në formën e një garancie sovrane në dispozicion të operatorëve turistik e fason. Nisma është vlerësuar nga përfaqësuesit e këtyre sektorëve, por është konsideruar e pamjaftueshme.

Për kryetarin e Shoqatës së Hoteleri-Turizmit, Zak Topuzi, iniciativa nuk zgjidh krizën në të cilën ndodhet sektori i turizmit. Sipas tij, humbjet e shkaktuara nga pandemia janë shumë më të mëdha./radiotravel.al 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist