24 pika informuese per turistet aktive ne pikat kufitare

Written by on 16/07/2018

24 pika informuese per turistet aktive ne pikat kufitare

 

Rreth 24 pika mikpritese dhe informuese jane hapur ne vend per pritjen e turisteve te huaj si pjese e projektit  “Smile Albania”. Qindra te rinje jane perfshire ne promovimin e turizmit duke ndihmuar ne organizmin e mikpritjes, dhene informacionet e nevojshme tek turistet dhe  zbuluar trashegimine kulturore te vendit tone. “Smile Albania” do te shtrihet gjate gjithe sezonit turistik dhe ne te gjitha pikat hyrese dhe zonat turistike, duke synuar kthimin e Shqiperise ne nje destinacion turistik europian.

smile albania


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist