15 shtator, “Let’s do it World”!

Written by on 08/09/2018

 

Green Line Albania, nje organizate jofitimprurese  qe here pas here ndermerr aksione per te pastruar Shqiperine, vjen kete jave me nismen e radhes. Te shtunen, me 15 shtator 2018, ne Diten Boterore te Pastrimit te Plazheve, shume te rinj vullnetare  se bashku me Green Line Albania do te jene ne Spille per te pastruar plazhin nga mbeturinat!Adriatik Kurti, koordinator i Green Line Albania ishte sot i ftuar ne studion e Radio Travel, ku na shpjegoi me ne detaje aksionin e mes-shtatorit Te pastrojme Shqiperine, net e cilin 150 shtete kordinohen per aksionin me te madh boteror mbi pastrimin e plastikes.Sipas tij nisma te tilla jane shume te rendesishme dhe synohet  nje pjesmarrje e gjere e vullnetareve te gatshem per te pastruar ambjentin ku jetojne. Nisma do te zhvillohet me  me 15 shtator nga ora 10:30 deri ne oren 15.00 ne menyre te koordinuar ne zona te ndryshme te vendit por gjithkush mund te jape kontributin e tij per mbajtjen paster te mjedisit.

Eshte per tu theksuar fakti se ketij aksioni ne Shqiperi do t’i bashkohet edhe Delegacioni i Bashkimit Europian.

Tagged as

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist