Shetitorja e Himares prezantohet ne nje konkurs nderkombetar!

Written by on 14/12/2018

Shetitorja e re e Himares pritet te konkurroje ne nje konkurs nderkombetar.  Behet fjale per “EU MIES AWARD” per te cilin kryebashkiaku i Himares, shpreson qe juria te vleresoje jo vetem projektin, por edhe realizimin e saj. Nepermjet nje nderhyrjeje arkitekturore, ne peizazhin dhe mobilimin urban, shetitorja e re eshte zevendesuar me vijen natyrale lidhese te detit me shtepite ne vijen e pare ne breg. Himara, me bukurite natyrore dhe monumentet e trashegimise kulturore ka qene nder me te vizituarat nga grupet e turisteve vendas e te huaj. Gjate ketij viti, turizmi ne Himare eshte rritur me 20% krahasuar me vjet.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist