Në Brazil hapet biznesi i pazakontë: Paguaj 5 dollarë për të thyer gjërat!

Written by on 22/02/2021

Pandemia duket se ka nxitur edhe më tej kreativitetin në Brazil. 42 vjeçari, Vanderlei Rodrigues ka hapur një biznes të pazakontë në periferi të Sao Paulo. Ai ka ideuar “Sage Room”, brenda të cilave njerëzit mund të thyejnë çdo gjë, televizorë të vjetër, kompjutera apo çdo lloj objekti  tjetër, duke shfryrë kështu në mënyrë simbolike, zemërimin dhe stresin që ka mbërthyer shumicën gjatë pandemisë.

Image result for sage room vanderlei rodrigues

Një seancë brenda kësaj dhome kushton 4.64 dollarë dhe Rodrigues shprehet se ka pasur një fluks të madh të interesuarish./radiotravel.al 


Current track

Title

Artist

Background